ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Калћополи - јуче/данас/сутра (2)

Стотину пута поновљена лаж .....

Већ деценију многима је у Италији а и ван ње циљ Јувентусу на леђа залијепити етикету 'лопова',зарачунати монтирани судски процес.На крају им то није пошло за руком.Послије деценијске борбе побједа је отишла на страну бијело-црног свијета.Иако правда још није потпуно спроведена разлога за незадовољство нема.

Проблем лицемјерства које је усађено у људску природу је нерјешива енигма за многе психоаналитичаре.Многи лицемјерни мозгови функционишу по шаблону не прихватајући оно што им се не свиђа.Таква је и ситуација с онима који мрзе Јуве. Када истина иде на страну Јувентуса,они почињу и њу да мрзе.

За викенд је завршено још једно коло Серије А,у којем су се судијским грешкама окористили и Рома и Јувентус.Паоло Таљавенто је још једном показао да је човјек од повјерења за челнике управа појединих клубова.Парадоксално је да они који причају о моралу заправо га највише и газе.

Табела судијских грешака која је прављена недавно показала је да су Рома Милан и Сасуоло клубови који су 'зарадили' највише бодова на судијским грешкама,али новинарима је Јувентус трн у оку.Политика двоструких аршина је јавно мјење довела до става - када судије погреше у корист Јувентуса онда је то крађа,а ако грешка иде у корист противницима.......


Nema komentara:

Objavi komentar