četvrtak, 15. listopada 2015.

Титуле,новац или обоје ?

Титуле,новац или обоје ? За сада ништа од тога.Када вас понизе гори од вас,желите да се осветите.Чекање је мала цијена која се плаћа за тако нешто,а када тај тренутак дође.......

Андреа Ањели и Јувентус су управо у таквој ситуацији.Чекали су и дочекали своју истину.Јувентус је као колектив ослобођен одговорности у бајци народу познате под именом Калћополи.Андреа је чини се спреман овај пут да не одустаје.Колико ће да оде далеко показаће вријеме,но једно је сигурно вријеме ради за Јувентус.У Италији ситуација се данас знатно промјенила у односу на 'онда',када су Морати и Пирели имали много тога у својим рукама.Породица Ањели је можда јача него икада,што свакако утиче и на моћ клуба који им је под контролом скоро читав вијек.

Правно гледано Јувентусу морају бити враћене титуле.Судије су обје сезоне које су поништене бијело-црнима у коначној пресуди пролгасиле регуларнима.Па шта је спорно ? ФИГЦ свако.Како сада вратити од Интера оно што му је против свих прописа дато прије скоро десет година ? То би повукло један нови маскенбал што би само додатно уздрмало и онако пољуљан углед фудбала на Чизми.

Одлуке су донесене.Мођи,Ђираудо и Бетега су већим дијелом ослобођени кривице, Јувентус као колектив у потпуности,док су насупрот томе многе судије говориле о томе како је Интер ради за оно што је Јувентус 'утамничен'.

'30 освојених на терену'је књига  Мауриља Приорешћи (једног од бранилаца Лућиана Мођија) која говори о необјављеној истини од стране многих - државних новина и телевизија портала и блогова,о истини коју многи нису у могућности да прихвате 

Nema komentara:

Objavi komentar