utorak, 14. srpnja 2015.

Калћополи - досије ''Лућиано Мођи'' - дио 6

Дошао је ред да се позабавимо још једним 'сумњивим' телефонским разговором који је стављен на терет 'леђа' бившег директора Лућиана Мођија.Најприје,у том разговору је чудно како је представљен као разговор који је преведен са СИМ картице (касније је саопштено да те радње 'читања' разговора вођених преко СИМ-а нису могуће),а затим иако је на суду најприје оборен као доказни материјал,уврштен је у доказна средства.

Наиме,у њему је Мођи водио разговор с Паретом (већ толико пута поменути судијски делегат),гдје се Парето јавио да каже како је 'средио' Урса Мејера.Прича је касније покренула случај 'Масерати' (гдје је наводно Парето добио аутомобил преко веза које је имао Мођи као компензацију за услугу што је средио судију за меч с Ајаксом).

Парето:Добро јутро,имам одличне вијести.
Мођи:Добро јутро и теби,слушам те...
Парето:Завршио сам Мејера за Холанђане,ја мислим на тебе увијек,ти на мене никад... (овај дио разговора је заправо једино сумњив анти јувентини су правили спрдњу од овога како су наводно у љубави Парето и директор Мођи).
Мођи:Уреду.Мада,нема разлог за бригу.
Парето:Да ли би могао да ми завршиш 'оно ?
Мођи:Јавим ти.
Парето:Надам се скоријим вијестима..поздрав !

Сада анализирајмо текст ! Постоји и основна и основана сумња за кривично дјело,али између ове двије компоненте имамо ? НИШТА !

Озбиљни судови се воде доказима који постоје,а не ствари од сумње имагинарни доказ.Међутим,одавно смо утврдили да је суд који је водио овај процес имао све елементе осим : ОЗБИЉНОСТИ !


Некада висококотирани судија на УЕФА-иној листи - Урс Мејер

Nema komentara:

Objavi komentar