subota, 11. srpnja 2015.

Калћополи - досије ''Лућиано Мођи'' - дио 5

Калћополи је покушај да се имагинација из главе зарад интереса појединаца стави у погон,без обзира на казну које ће носити жртвени јагањци,а они ће бити као не(сретни) добитници извучени из бубња.У бубњу су се налазили само они који су имали везе са бијелом и црном бојом,на радост свих извучени су сви,неких који нису награђени није било.

Медијска 'помпа' и бомбастични наслови,егзекутори и 'почиониоци' и гости под маскама као шлаг на торту шараде с ватрометом гдје су топовско месо живи људи.Иронија и правосудна не(правда) су имена и синоними за Калћополи,као доказ за то главни адут свим који су истински заљубљеници у истину јесте управо оно што се десило на мартовске 'Валпуријске' ноћи.

Споран случај на суду утакмице између Удинезеа и Јувентуса је био разговор који су водили директор Мођи и Бергамо.Наиме они су се пар дана прије меча састали на вечери,чији садржај разговора се на суду није могао знати,а да су вечерали доказано је кроз телефонски транскрипт.

Наиме након тога је 'настао' још један разговор.Мођи је од Бергама за утакмицу тражио Амбросинија и Фошетија,а Бергамо је тај захтјев одбио.Меч су судили Фошети и Гемиђани (Мођи је добио једног од два тражена судца) који није ни једном погријешио на мечу.

Сада анализирајмо индиције,чињенице и доказе
1.Индиције уистину постоје,јер прије свега на сваком суду би било сумњиво о чему то са судијским делегатом прича Мођи,без тог садржаја разговора је суд остао тј исти материјал никад није добио нити је то било могуће (питање:Да ли озбиљан суд смије водити судске процесе на индицијама ? Они који пролазе крај Правног факултета знају да се на основу индиција покреће поступак а не поставља на темеље пресуда !)
2.Чињенице су слиједеће : НЕМА ДОКАЗА - Апсолутно ништа не иде у корист суда те су због тога прекрајане пресуде и стварани нови закони !
3.Докази - као што већ рекох истих нема.Удинезе - Јувентус : 'спорна' утакмица у којој није било нити једног спорног детаља,Калћополи је све до новца,моћи и политике нема с фудбалом никакве везе !

Nema komentara:

Objavi komentar