četvrtak, 25. lipnja 2015.

Калћополи - досије ''Лућиано Мођи'' - дио 2

Тужилаштво у Калћополију 1 је поставило на 'стабилне темеље' тврдњу да је Мођи преко (судијског делегата ФИФА-е и УЕФА-е) Парета правио систем судија који су судили у корист Јувентусу.Та тврдња за здраве мозгове никад није доказана ! Ево и зашто

Сјетите се године у којој је Јуве имао 'малу гужву' у првој утакмици квалификација за Лигу Шампиона с шведским Ђургарденом када је први меч у Торину завршио 2:2.Истина,тада је Мођи звао Парета и за тај меч тражио судију Кардозу (што се да видјети из разговора који ћу приказати) али је судио енглез Грахам Пол.

Мођи:Здраво.Имам један захтјев,меч у Шведској да суди Кардоза. Пробај то да завршиш.Знаш и сам зашто би енглез могао бити проблем. Желимо да све прође добро.
Парето:Неће баш бити лако испунити тај захтјев.Знаш и сам да мој утицај није пресудан.
Мођи:Од великог је значаја човјече.Не бих могао опростити да ми ради неке будале тим не уђе у Лигу Шампиона (чује се повишен тон).
Парето:Ако успијем,што бих волио наравно,јавим се.Уствари,шта год да се деси бићеш информисан.
Мођи:Очекујем твој позив под назнаком хитно (смијех).
Парето:Уреду,чућемо се.Пријатан ти дан.

Из приложеног видимо да Мођи жели Кардозу умјесто Енглеза,али гдје овдје доказ да је Мођи извршио утицај на дотичног.Уосталом па није ли Грахам Пол и судио меч ?! По Јувентус је све добро прошло тачним одлукама без икакве сумње.Или ипак тужилаштво види нешто друго у овоме ?!


'Наши успјеси су били изговор за њихове неуспјехе,што властите што колективне.  У Италији свим антијувентинима Јувентус је симбол за комплекс ниже вриједности. Уосталом како другачије објаснити оптужницу у којој пише да смо криви јер смо били најбољи..?..' - Лућиано Мођи

Nema komentara:

Objavi komentar