petak, 15. svibnja 2015.

Унутрашњи послови - досије ''Фракције''

Овај дио би најрадије избјегао,јер се ради о људима који су и данас ту унутар Јувентуса и воде главну ријеч.Постоје сукобљене стране унутар породице Ањели,које су се јавиле након смрти Ђанија а сукоб се нарочито појачао након што је и Умберто умро.

Андреа Ањели,Умбертов син је на страни Тријаде (тројца који је водио Јувентус у),насупрот њима је Елканова страна која подржава Монтеземола.Елканова страна је жељела да има пуну контролу над свим пословима ФИАТ-а (али укључујући и спорт).

Елкани су такође Ањелији преко мајке,а презиме Елкан им је очево.Сестра Умберта и Ђанија није случајно удата за француског сликара (како би се то лаицима учинило).Његов отац је битан банкар у финансијској структури Ротшилда.У свему постоје везе које ни сада нису тек случајно усклађене.

Да би Елканова страна преузела контролу над послом морала је да се рјеши Мођија и Ђирауда јер су они водили послове.Тријаду су вољели навијачи Јувентуса,а они су били сигурни дионичари у тадашњој ситуацији.Требали су их се рјешити,али не на начин да их отпусте јер би се тада окористили Милан и Интер.

Галијани и Морати су жељели да те људе привуку себи.Ујка Фестер је то признао,док је Морати демантовао без обзира на писмени док који је имао Лућиано.Дакле требало их је склонити,ван фудбала. Требало их је видјети суспендоване.
 Слика - Фракција Тријаде и Андреа Ањелија (Умбертовог сина)

Nema komentara:

Objavi komentar