nedjelja, 31. svibnja 2015.

Калћополи 3 - досије ''Тријада'' (увод)

Лућиано Мођи,Роберто Бетега и Антонио Ђираудо су били трио који је представљао једну од најуспјешнијих управа које је Јуве имао,познату под именом Тријада.Они су били издани дио приче о завјери која се дешавала унутар њихових редова.Ти који су издали њих и данас удишу зрак бијело-црне боје,а они који су жељели Јуве на дну су остали празних руку. Жеља им у потпуности није испуњена.
По оној народној која каже ко рупу другом копа сам у њу упада..

Медијска хајка и јавни линч су поткували чорбу у којој је требало да месна мирођија буде наведени трио с почетка приче.Тако је и било.   Нашли су се на стубу срама,и сви су их осудили без да чују причу. Никог није интересовало то шта имају рећи у своју одбрану. 
Толико о земљи која је колијевка права и правичности,које је данас достигло ниво науке која одређује односе међу људима.
Вјероватно се Гај и други велики умови окрећу у гробу,ако знају ко их је наслиједио....

Тројица одбачених на једној страни,а на другој читав свијет,је хорор филм препун неправде која је кулиминирала у најљепшу бајку испуњену на јави оног тренутка када је Касациону суд одбацио као ваљану циркуску представу названу Калћополи.

То је вјероватно означило отварање Пандорине кутије из које ће се извити попут биљке из земље,посљедице видљиве тек у будућности.


Управа Јувентуса чије је успјехе засјенила лажна оптужба - Тријада

Nema komentara:

Objavi komentar