ponedjeljak, 13. travnja 2015.

Калћополи 3 - досије ''Интер'' дио 9

Наставимо,с снимцима који компромитују Интер.Наравно,у питању су они који никад нису доспјели у јавност,а нарочито у оптицај да се нађу на суду.Актери разговора нису били пред лицем правде.Тачније јесте један.Судија Фарина је био дио Калћополија али у улози Мођијевог сарадника,што се показало као парадоксално (о томе у досијеу Лућиана Мођија).

Прва утакмица о којој ћемо писати а која се тиче контакта Фарине и Факетија јесте Удинезе - Интер 3:0.Ево како је разговор текао :
Факети : Да ли си свјестан погрешака ?
Фарина : Свако има свој лош дан.Први гол је моја грешка,трећи није.Било је на ивици свирања пенала или не.Тако оба пута.
Факети : Катастрофално.Ово почиње да се дешава стално.
Фарина : Свако има свој лош дан.
Факети : Док се ви сви изредате са својим лошим данима,ни од мене ни од Интера неће остати ништа.Слиједећи пут неће бити овако.
Фарина : Грешке се праве,али и пролазе.Слиједећи пут опрез на највишем нивоу. Обећавам вам то предсједниче.
Факети : Питам се има ли смисла надати се.

Анализирајмо разговор.Руку на срце,у њему нарочито компромитујући елеманата нема.Барем не,када се погледа сам текст разговора.Када се слуша аудио снимак примјетан је повишен тон Факетија (који први зове,с тим се може узети у обзир жеља за претњом како се убудуће не би поновиле грешке) и претње.Приликом поређења разговора који су стављани на терет Мођију и Факетију разлика је примјетна (сви телефонски транскрипти који укључују Мођија биће објављени у досијеу Мођи).

Слика : Судија Стефано Фарина

Nema komentara:

Objavi komentar