utorak, 28. travnja 2015.

Калћополи 3 - досије ''Милан'' дио 4

За младог Таљавента је сезона 2004-05 велика прилика за доказивање,јер је то друга година у којој је добио шансу да суди у ''пробраном'' друштву.Паоло Бергамо га ''баца у ватру'' на утакмицу Милан - Месина (завршило 1:2,Галијани грмио ради регуларног гола).Велика прилика да се покаже квалитет да га делегати наставе бирати за велике мечеве Серије А и у наредном периоду.Прије меча су разговорала Галијани и Бергамо :
Галијани : Надам се да с оним новим неће бити невоља.
Бергамо : Увидјећете његове квалитете.
Галијани : Јеси ли му дао инструкције,зна за церемонију ? (додјела сатова прије утакмице)
Бергамо : Доћи ће тачно на вријеме.
Галијани : Океј,све по договору као и увијек.

Милан је спорни меч изгубио од Месине,а на жалост Галијани је прије меча младом Паоло предао сат (у слиједећем снимку ће се и то видјети),али ни ово никад није видјело свјетлост дана суднице.Милан је повео спорним голом Сержиња,да би Гампа и Зампања (из навогнод офсајда како је то рекао Галијани,а снимак га је демантовао) дали преокрет и Месини велику побједу.

Милан је те сезоне изгубио трку,Јувентус је освојио свој 28и скудето (та сезона је касније поништена али титула није добила власника).Разговор након утакмице је био у знатно другачијем тону :
Галијани : Имаш ли оправдање ? Ово је скандал.Уосталом нећу више да слушам исприке
Бергамо : Посао је релативно добро одрађено.
Галијани : РЕЛАТИВНО ? Релативно смо изгубили титулу.Њему више не треба давати прилику.Када игра Милан њега прекрижи са списка опција (викање и галама се јасно дају примјетити на снимку,сјетите се Меанија и његових претњи изгледа да је то био принцип рада Миланеза).
Бергамо : ... немам ријечи (уздах).
Паоло Бергамо је у Калћопоију 1 осуђен и скинут са функције 4.7.2006те године. Ни у трећем дјелу Калћополија није успио да скине осуду,а најприје је оптужен за сурадњу с Мођијем,али је та оптужница одбачена. (слика испод - Паоло Таљавенто)


Nema komentara:

Objavi komentar