četvrtak, 23. travnja 2015.

Калћополи 3 - досије ''Милан'' дио 2

Прва утакмица и доказ против Милана јесте телефонски транскрипт између Галијанија и Берлусконија о утакмици између Удинезеа и Милана гдје је договорен резултат 0:0.Меч је одигран у сезони када је Милан постао шампион,2003ће године.

То је такозвани кориштени систем бод за три (о којем ћу писати касније) у којем клубови слабијима дају бод за слиједеће сезоне чиста три.Галијани се прије овог разговора састао с Колином (који је судио ту утакмицу) како би се до детаља све одрадило. Тако је и било. Ништа нису препустили случају. Након постигнутог договора ујка Фестер се јавио шефу,разговор је текао овако :
Галијани : Проблема које смо очекивали с њим није било.Договорили смо се.Сви ћемо бити задовољни.
Берлускони : Надам се да разумијеш који је значај тог посла,ако буде све уреду.С њим се није лако договорити.Како си успио ?
Галијани : Имам своје методе,Силвио.
Берлускони : Стара лисице (смијех).
Галијани : (најприје смијех). Поздравио бих те сад. Идем.

Из овог разговора се стиче много већи утисак од тога да су њих двојица у присном и пријатељском односу.Најприје Галијани говори како су очекивали проблеме ?! Свима је познат Колина као чврст и карактеран судија.Затим потврђује да је договор постигнут,а Берлускони се јавља забринуто кроз одговор постављајући питање.Постоји снимак кад прије утакмице из ложе сигналима Галијани ''поздравља'' Колину. Меч је био истински неузбудљив и завршио се,најнепопуларнијим резултатом 0:0.


Nema komentara:

Objavi komentar