četvrtak, 19. ožujka 2015.

Калћополи 3 - досије ''Интер'' дио 2

Наставимо са разговорима,изгледа да су највише волили да разговарају из управе Интера. Тако је након једног у низу мршавих резултата из сезоне у којој је Јувентус ''намјештао'' утакмице,из сезоне 2004-05 покојни предсједник Интера доживио хистерични напад и назвао Бергама.Наиме,Интер је почела дрмати резултатска криза,те је круна тога била пораз у Месини 2-1,тај меч је занимљиво водио судија истог презимена Месина Доменико.Интеру је поништен лист гол,међутим нису се слагали из управе плаво-црног клуба.

Ово је транскрипт разговора Факети - Бергамо ; погледајте шта то има да каже Факети Бергамо након још једног у низу киксева...
Факети : Месина,поново по старом ?
Бергамо : Неће се поновити.
Факети : Мисли следећи пут,на прошлост.
Бергамо : Уреду предсједниче,разумио сам све.Причаћу с њим
Факети : Ја немам ништа од твоје приче.

СТОП ! Овдје се зауставимо.Прије свега да напоменем,на моје задовољство ово је један од разговора који ми је остао у посједству.Анализирајмо сад разговор.На снимку се јасно може уочити повишен тон Ђакинта Факетија,колико год се он настоји суздржати.

Шта није уреду ? Месина није Бертини ? Не дозвољава да се бодови узимају головима из офсајда ? Једноставно је. Факети није могао остварити своје науме да побјеђује и осваја бодове по било коју цијену.Управо у тој утакмици можете видјети (ко је одлучи погледати) да је Месина заслуженом игром узела бодове испред носа,а као што се каже ко губи има право да се љути,али...

Погледајмо дио обраћања Бергама.Као и увијек поглед је ка земљи када зове Факети и као несташно дијете које обећава родитељу да ће се промјенити,покушава навести изговоре за Месину,али безуспјешно.Факети је прељут јер је Јуве заједно с Миланом далеко Интеру. Ко краде ? Ко кога покушава зауставити ? Да ли је логично да је преварант онај у трци који иде испред а овај иза покушава да га саплете да дође до циља прије њега ?

    слика : Судија о коме је ријеч - Доменико Месина

Nema komentara:

Objavi komentar